Lukupassi

Kirjaudu sisään
Girl Online
  • Kirjasarja: Girl Online
  • Kustantaja: WSOY
  • ISBN/EAN: 9789510415467

Girl Online Zoe Sugg

Pennyllä on salaisuus: hän kirjoittaa blogia nimimerkillä GirlOnline. Muuten Penny on tavallinen teinityttö, jolla on kaverihuolia, erikoinen paras ystävä ja outo perhe. Blogissaan hän voi kuitenkin purkaa sydäntään. Penny matkustaa vanhempineen New Yorkiin ja kohtaa Noahin, suloisen rokkaripojan. Pian Penny tajuaa olevansa rakastunut ja jokainen hurmaantumisen askel kirjautuu blogiin. Mutta Noahillakin on salaisuus. Salaisuuksien paljastuessa katastrofi saa verkossa globaalit mittasuhteet...

Tähtiarvostelujen keskiarvos

Uusin kirja-arvio

Vilma M. 05.09.2017 →

Anna tähtiarvostelu

Anna tähtiarvostelu asteikolla 1-5.

Tee merkintä lukupassiin

Tehdäksesi merkinnän lukupassiin

Kirjaudu sisään

Käyttäjien arvioita kirjasta

Vilma M. antoi arvostelun kirjalle 05.09.2017

Todella hauska ja hyvin kirjoitettu kirja!


liinu o. antoi arvostelun kirjalle 16.08.2016

Girl Online on kirjana erittäin mukaansatempaava. Kun Pennyn tarina lähti käyntiin olin heti hyvin kiinnostunut miten siinä sitten lopulta käy. Kirjan juoni kulki melko perus nuortenkirjojen kaavaa pitkin ja välillä se alkoi jopa ärsyttämään. Zoe Sugg oli kuitenkin onnistunut pitämään teoksen imelyyksien ja liiallisen kaavamaisuuden yläpuolella. Vaikka osan juonenkäänteistä oli ennalta-arvattavia, ei se jäänyt häiritsemään, vaan toi ennemminkin lukijalle kenties onnistumisen tunteen. Se, että lukija sai oivaltaa asioita tässä kirjassa, on yksinkertaisesti suurta plussaa. Pidin henkilökohtaisesti kirjasta hyvin paljon ja se antoi minulle jälleen kerran aivan uudenlaisen lukuelämyksen. Mielestäni kirja sopii niin nuorille, kuin vanhoille, sillä teksti oli kohtalaisen helppoa ja juoni ei ollut liian monimutkainen, mutta pysyi silti kiinnostavana. Alusta loppuun. Odotan innolla Zoen muita kirjoja ja erityisesti Girl Onlinen toista osaa! :)


pia e. antoi arvostelun kirjalle 20.03.2016

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.